Legalizăm ledurile cu lentilă (semi-lupă) ce nu orbesc ceilalți participanți la trafic

IMG_20230313_120136.jpgIMG_20230313_122429.jpgIMG_20230313_122425.jpg1.Stimați cetățeni după cum știți în România nu este legală nici o modificare adusă asupra blocului de lumini la autovehicule. Nu știu câți dintre voi cunosc sau dacă au văzut că sunt mașini cu lupe fără spălător de far iar unele cu spălător de far având în vedere că legea impune ca orice autovehicul ce are lupe cu xenon să aibe și spălător de far. Am văzut mașini ce ies din fabrică doar cu lupe fără spălător de far. Și aici vin cu întrebarea, legea nu este făcută pentru toți? De ce unii au voie cu lupe fără spălător?

2.Atașat veți vedea câteva fotografii cu leduri și lentilă (semi-lupă) ce nu orbesc ceilalți participanți la traficul rutier. Nici eu nu încurajeaz ledurile pe faza scurtă atât timp cât nu au o lentilă, o lupă, încât să pună în pericol viața celorlalți participanți la trafic.

3.Nu încerc să fac reclamă la un anumit produs doar încerc să aduc în legalitate un led care repet folosește o lentilă ce transmite  lumina corect fără a deranja. Mulți dintre dumneavoastră v-ați dorit pe mașină leduri numai că acestea au fost respinse și au fost considerate ilegale tocmai că orbeau.

4.Nu vad nici un motiv pentru a nu fi legalizat un led mai ales căci vine dotat cu acea lentilă pentru a împrăștia fasciculul de lumină într-un mod corect. Am rulat în condiții de noapte pentru a le proba și nici un șofer din trafic nu a reacționat cu flesh (trecerea în mod repetat de la faza scurtă la cea lungă și invers) pentru a îmi da de înțeles că îi deranjez. După cum puteți vedea în una din fotografiile de mai jos led-urile creează o linie ceea ce demonstrează că bat cum trebuie fără a creea neplăceri celorlalți participanți la trafic.

5.Vă rog analizați și dumneavoastră acest aspect, mulțumesc!

• IMG_20230313_194404.jpgIMG_20230315_141500.jpgIMG_20230315_230622.jpgIMG_20230315_230502.jpgIMG_20230315_143308.jpgIMG_20230315_143041.jpg

Prin semnătura mea, autorizez Marin Ionut să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face numărul dvs. de telefon public pe internet.