Vrem fotbal feminin la TVR

Sportul este un bun social public care aparține tuturor, nu doar bărbaților ci și femeilor. Trăim într-o societate în care bărbații aleg pentru femei și în care sportul feminin nu e luat în serios decât dacă este ”de fete”. Mass media are puterea de a face sau a sparge stereotipurile de gen, însă în Romania anului 2022 ea pare că doar face.
În perioada 6-31 iulie, Anglia va fi gazda Campionatului European de fotbal feminin. De unde știm? Nu de la TVR, care deși deține drepturile de difuzare pe teritoriul României alege să nu difuzeze în direct  această competiție europeană majoră.


TVR aplică un dublu standard, nu difuzează nimic în direct de la CE de fotbal feminin însă dă în direct pe TVR1 și TVR2 semifinalele și finala Euro U19 de tineret. Un turneu final care stă să zdrobească recorduri de audiență și participare este ignorat pentru că este feminin. Fără discriminare și dublu standard la televiziunea publică, vrem fotbal feminin în direct la TVR!


Cristiana Dunavatu    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Cristiana Dunavatu să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )