Taxa de salubritate trebuie micșorată în municipiul Brăila, iar taxa pentru apa de ploaie trebuie eliminată!

petitie_copy3.png

 

  Ca urmare a constatării unor derapaje grave ale actualei administrații PSD și a primarului Marian Dragomir, care  supun locuitorii municipiului Brăila la o serie de taxe împovărătoare și absurde, am demarat o campanie de strângere de semnături, pentru a determina actuala administratie locală să intre în normalitate.

  În municipiul Brăila, taxa de salubritate achitată de fiecare brăilean este de 11 lei de persoana/lună, una dintre cele mai mari din țară, în condițiile în care, în majoritatea orașelor, taxa este în jurul valorii de 7 lei. În luna iulie 2017, ca urmare a renunțării la nivel național la plata taxei de mediu, inclusă în cea de salubritate, administrațiile locale au dispus micșorarea acestei taxe, mai puțin la Brăila, unde consilierii PSD și primarul Marian Dragomir au refuzat să revină la valoarea corectă.

  În plus, într-un oraș în care mizeria de pe străzi și dintre blocuri sau numărul mare al câinilor vagabonzi sunt realități pe care nici măcar primarul Dragomir nu le neagă, nu există nicio strategie pentru remedierea situației. Primarul Dragomir nu a prezentat niciun proiect concret, prin care să arate cum vor fi folosiți banii din suprataxa pe salubritate, ceea ce ridică serioase semne de întrebare privind destinația reală a fondurilor.   Iar ca disprețul să fie maxim, CUP Dunărea, unitatea care gestionează activitatea de distribuție a apei în oraș, cu girul primarului Dragomir și a consilierilor PSD, facturează, lună de lună, apa de ploaie, indiferent dacă afară plouă sau nu. Cel mai recent exemplu abuziv este că, deși în lunile iulie și august a fost secetă, brăilenii au plătit sume nefirești de mari pentru apa de ploaie inexistentă.   Sub guvernarea locală PSD, Brăila a ajuns unul dintre orașele în care se plătesc cele mai mari taxe și impozite. Atentatul la buzunarele noastre, pus la cale de primarul Marian Dragomir și de consilierii PSD, trebuie oprit!

  Alătură-te demersului nostru și semnează on-line pentru o taxă de salubritate la jumătate și pentru eliminarea taxei pe apa de ploaie! Să-i demonstrăm primarului Dragomir că ne dorim reducerea birurilor care se pun pe noi și că vrem și servicii publice de calitate! !

Semnează pentru reducerea taxei de salubritate si eliminarea taxei pe apa de ploaie!

www.pnlbraila.ro https://www.facebook.com/PNLBR

https://www.facebook.com/jostaxeledragomir

sau ne puteti gasi la sediul nostru din Calea Călăraşi nr. 62, bloc D, parter ( colt cu Tineretului )