Jos guvernul Dragnea

Dragi români, sunt sigură că v-ați săturat de ceea ce se petrece în țara noastră și de felul în care decurg lucrurile de când au ajuns la putere “domnul” Dragnea și aliații lui (cățeii lui). Bine, să spunem că nu ați știut cât de mare este greșeala, votându-i pe acești tâlhari, dar putem repara această greșeală ieșind în stradă și arătându-le că suntem responsabili pentru ceea ce facem și că ne dorim o schimbare. O să ziceți că nu rezolvăm nimic dacă ieșim în stradă, că au mai ieșit și alții, dar de această dată să încercăm  să ieșim în număr și mai mare. Nu v-ați săturat să fiți amenințati că vă pierdeți locul de muncă, să plecați departe de familie pentru a trăi mai bine,să vă fie teamă pentru ziua de mâine ? Serios ? În țara noastră am ajuns sa fim manipulați de un asemenea om ? Atât de slabi suntem încât îi vom permite sa facă asta ? Eu una nu voi accepta așa ceva. O sa ies in stadă și mă voi revolta. Dacă mă susțineți, vă aștept pe data de 2 Iulie, în Iași, bulevardul Ștefan cel Mare, să devenim cu toții ecoul unei singure voci,numite România !!! Această propunere o fac la nivelul întregii țări. Românie, ești puternică așa că hai in stradă !!!

Vocea României    Contactați autorul petiției