Jos Cenzurarea muzicii Hip-Hop

Muzica = arta de a exprima sentimente și idei cu ajutorul sunetelor combinate într-o manieră specifică.

Muzica Trap, Rap, etc sunt subgenuri ale Hip-Hop-ului, ele nu au rolul de a educa copii, educația se face acasă, la școală, etc.

Muzica Hip-Hop a apărut din dorința de exprimare liberă a sentimentelor și totodată a problemelor sociale.

Amenzile acordate până în prezent (10.08.2023) artiștilor hip-hop care au cântat la Untold/Neversea încalcă libera exprimare.

Art. 30 - Libertatea de exprimare:
(1) Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credințelor și libertatea creațiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.
(2) Cenzura de orice fel este interzisă.

Ce face Jandarmeria prin amenzile acordate? Nu încalcă dreptul de liberă exprimare și introduce într-un fel cenzura? Pentru că, dacă ne luăm după amenzile acordate recent, fiecare artist Hip-Hop ar trebui să fie amendat de fiecare dată când acesta cânta, automat limitează concertele artiștilor Hip-Hop și cuvântul lor.

Prezența copiilor între 14-18 la festivale se face pe baza unui acord parental, iar sub 14 ani trebuie să fie însoțiți de către un membru de familie, versurile nu educă copii, dacă un copil face ce aude în versuri este vina ta ca părinte că nu i-ai explicat ce e bine și ce e rău și l-ai prevenit de ce e rău pentru că încă de când va intra în liceu va întâlni colegi care se droghează, fură și fac tot felul de prostii.


Veeral Romania    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnarea petiției, accept faptul că Veeral Romania va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.


Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:
Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...