JOS ARAFAT&KLAUS IOHANNIS

Oameni buni cât sa mai suportam aceste măsuri din partea  partea lui Raed Arafat și KLAUS IOHANNIS,Oameni buni nu va vaccinați ,acest individ Raed Arafat a omorât oameni ,pe bunici ,părinții noștri ,și acuma vrea să ajungă și la copii ,sa ajuns cuțitul la os,nu mai fiți nepăsători ăștia îsi bat joc de poporul român așa că semnati aceasta petiție sa fie demisi și condamnați pentru toată mascarada pe care o face ,culmea că nici un politician nu moare doar oameni din popor ,sunt medici care nu se vaccinează ,pompieri, polițiști , jandarmi .

Prin semnătura mea, autorizez Milan Beidac să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.