Ionel Larion LIBER !

Ionel Larion un tânăr de 36ani epileptic a fost închis împotriva voinței sale la Spitalul de Nebuni Dr. OBREGIA din București de catre părinții lui  cetățeni ai satului Marius, Com. BELCIUGATELE, JUD CĂLĂRAȘI care ii incasau pensia de handicap și de însoțitor în valoare de peste 2000lei dar refuzau sa-l primească în casă și sa ii dea medicamentele necesare tratamentului epileptic, provocându-i astfel crize de epilepsie pentru a fi forțat sa se ducă la spital ! Băiatul era maltratat, bătut, înfometat și aruncat pe scările imobilului unde locuia și apoi dat afară din casă, astfel că Ionel Larion era toate zi și noapte pe străzi având grijă familia mea de el !

Amalia Bellantoni    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Amalia Bellantoni să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.