interzicerea materialelor pirotehnice

Dincolo de „farmecul” de moment al acestor articole, petardele și artificiile pot prezenta riscuri serioase pentru siguranța publică și pentru mediu, motiv pentru care mai multe state și orașe au luat decizia de a le interzice, ori măcar de a scoate în afara legii uzul personal al acestora.Având în vedere poluarea pe care o generează, suferința și riscurile la care se expun ființele umane și non-umane deopotrivă, compoziția acestora care include deseori substanțe de origine animală, articolele pirotehnice trebuie evitate de orice persoană responsabilă.72A6BA93-706D-49FF-9CAA-A77C5425FF98.jpegE4B0CC05-A1D7-4F79-93C9-1C3595C6C2D3.jpeg8F6E470F-A2CC-4848-88D2-77CCCC5178B5.jpegB9EFE80E-4C8A-4EDB-867A-99EEB83D8BDF.jpeg

Prin semnare, autorizez pe activism.ro să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.