Interzicerea lui Drăguleșin! Este prea tamp pentru 2024.

Oameni simplii si frumosi, vin in fata dumneavoastra cu aceasta petitie de interzicere a securiciului Drăguleșin in structurile partidului tanar, care va da presedintele in anul.....vedem noi care, nu conteaza, important este ca vom castiga si ne vom impune listele la oricare rand de alegeri!

Nu mai putem suporta asemenea umilinta de a sta langa acest monument de prostie, mancator de clatite cu ciocolata. Nu se poate ca acest special numit Drăguleșin, abreviat LD nu DC (ala e alt prost), de sub tresele sale artificiale, sa arunce cu pietre in avioanele care nu-l lasa sa doarma. Alaturi de el se afla un spalator de WC-uri si o luminita de la capatul tunelului.....unde traieste, bine, e pestera, dar ii place sa-i spuna tunel sa para casa mai lunga.

URS filiala S1, condusa cu mare mandrie de o clatita rulata    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez URS filiala S1, condusa cu mare mandrie de o clatita rulata să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.