INTERZICE PRIN LEGE DEFRISAREA PADURILOR ROMANIEI

Acesta este un apel disperat pentru a demara schimbarea mult necesara in Romania! Este bulgarele ce se va rostogoli si va declansa un

Ikea a cumpărat 33.600 de hectare de pădure în România

val de schimbari extrem de benefice si necesare țării noastre!

ROMANIA ARE URGENT NEVOIE DE 100.000 SEMNATURI PENTRU PROTEJAREA DREPTURILOR NATURII TĂRII NOASTRE PE CARE CEI DE LA PUTERE O VÂND LA FOC AUTOMAT! ROMÂNI, IN NUMELE FRUMOASEI NOASTRE ȚĂRI, VĂ ROG DIN TOT SUFLETUL SA AJUTATI LA STRANGEREA SEMNATURILOR PENTRU INTERZICEREA PRIN LEGE A VANZARII SI TAIERII PADURILOR NOASTRE DE CATRE CEI DE LA PUTERE! ACEASTA PETITIE ARE NEVOIE DE SEMNATURA DUMNEAVOASTRA SI MAI ALES SA SHARE-UITI PE CANALELE DVS. DE SOCIAL MEDIA ACEASTA PETITIE PENTRU A GRABI CREAREA LEGII NECESARE SALVARII TARII NOASTRE!

De România se alege praful intr-un ritm cum nu s-a mai intalnit in toata istoria sa. Această țară are nevoie disperată de sprijinul dumneavoastră!

”Schweighofer incurajeaza taierile ilegale in cele 19 paduri din Romania pe care le detine din 2005.

"In Romania, aproape oricine stie cine e "Holzindustrie Schweighofer SRL" - scriu jurnalistii austrieci. Nu numai ca detine trei fabrici de cherestea cu aproape 3000 de angajati si e lider in industria prelucarii lemnului de rasinoase din Romania, "dar apare insistent si in articolele jurnalistilor de investigatii, pe paginile de Facebook ale ecologistilor, si in dosarele procurorilor".

“Unde il duceti? La Schweighofer, sunt cei mai tari din Romania... Si-au cumparat paduri aici...”  PRELUAT DIN PROTV.RO

ACCESEAZA    http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/defrisarile-din-romania-criticate-dur-in-presa-austriaca-compania-acuzata-ca-incurajeaza-defrisarile-ilegale.html

DIN 2013 JURNALISTII ANUNTA IN PRESA SITUATIA GRAVA A TARII SI NICI PANA IN 2016 NU S-AU LUAT MASURI!!!

SEMNEAZA SI SHARE-UIESTE PETITIA PENTRU CREAREA POLITIEI ANIMALELOR SI A NATURII IN ROMANIA

antonia Popescu    Contactați autorul petiției