Intalnirea Inimilor -Dill Mill Gayye din nou la 09:30

Intalnirea InimilorBuna ziua! Suntem fani ai serialului indian difuzat pe postul tv Prima TV ,  numit Intalnirea Inimilor ( Dill Mill Gayye) . Acest serial este difuzat de luni pana vineri de la 14:15 la 15:00 . Insa din cauza programului scolar ,  multi dintre fanii acestui serial nu reusesc sa il vizioneze atunci cand este difuzat , la 14:15 iar pentru ei reluarea era singura portita( nu toti au internet si alte posibilitati incat sa il vada online) deaceea v-am ruga sa reintroduceti reluarea serialului in programul dumneavoastra la ora 09:30 , pentru multumirea fanilor dumneavoastra. Am mai avea o alta rugaminte daca se poate , am dori ca  din acest serial sa nu se mai elimine scene cat si melodii , acestea ii da tot farmecul serialului. Multumim anticipat si speram ca dumneavoastra sa ne luati in considerare petitia!

Cu multa stima si respect fanii serialului,  Intalnirea Inimilor (Dill Mill Gayye)