Instalarea de camere de luat vederi ( tip radar), limitatoare de viteza la trecerile de pietoni de pe Bulevardul CAROL I şi pastrarea semafoarelor active 24 de ore / 24.

Solicitam autoritatilor din Municipiul Câmpina, să faca demersurile necesare pentru montarea camerelor de luat vederi (tip radar) ce vor fi monitorizate de agenții specializați care să anunțe echipajele de poliție de pe teren de încălcarea limitelor de viteză ale şoferilor, pentru a putea fi sanctionati în trafic)

În intersecții, să se instaleze luminatoare mult mai puternice la trecerile de pietoni şi semnalizatoare luminoase (care să presemnalizeze ca urmează trecere de pietoni) mai ales în dreptul şcolilor, grădinițelor şi liceelor.

Realizarea de limitatoare de viteza din beton, prin  înălțarea  trecerilor de pietoni de pe Bulevardul CAROL I şi NICOLAE BÂLCESCU , de la Parcarea Fibec până la Peco OMV.

Solicităm mobilizarea  echipajelor de politie rutieră între orele 21.00 - 3.00, pe artera principală ( Bulevardul Carol I si Nicolae Bălcescu) şi în parcarea Kauffland, pentru acțiuni de prevenție,  pentru a se putea limita automat viteza şoferilor inconstienți şi întrecerile ilegale / driffturi ce au loc pe strazile principale după lăsarea serii, pentru ca cetățenii urbei să fie în siguranță, şi să nu se mai repete tragedia din seara zilei de 07. Aprilie 2022.

Deasemenea solicitam ca semafoarele să rămână în functiune  24 h / 24 h ( să nu mai intre în modul intermitent) iar culorile roşu si verde la semafor să fie active 24 h / 24 h.

Să se facă în şcoli şi licee actiuni de preventie si educare a copiilor/ tinerilor pentru a sti care este comportamentul corect, preventiv în trafic ( pieton/ conducător auto).

Prin semnătura mea, autorizez Mihaela să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.