Inlaturarea monumentului lui Kotovskii din Chisinau

Statuia ecvestră a comunistului Grigore Kotovski, participant la războiul civil din Rusia, a fost înălțată în anul 1953, la Chișinău.

Comunist aprig, Grigore Kotovski a fost insarcinat cu misiunea de a integra cit mai eficient Moldova in Uniunea Sovietica. Actiunile de "integrare" ale domnului au avut o actiune directa catre deportarile si executarile in spatiul moldav. Intr-o societate moderna care se respecta si care tinde spre un viitor democratic, nu este loc pentru o astfel de "personalitate", mai ales luînd in considerație trecutul istoric creat acestei tari de regimul sovietic.

Vă rugăm să semnați această procură. Odata ce vom obține numărul necesar de voturi, vom face o cerere către autoritățile relevante.

Prin semnare, autorizez pe Adam să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.