Infiintarea Biroului de permise de conducere si înmatriculări si a Serviciului public comunitar de pasapoarte, in orașul Câmpulung din judetul Argeș

Peste 100.000 de oameni din localitățile din nordul județului Argeș ar putea beneficia de aceste servicii, scutind timp și bani prin eliminarea deplasării până la Pitești, unde există singurele astfel de birouri din întreg județul Argeș. Este normalitate să nu mai fim obligați să ne deplasăm peste 60 de kilometri pentru documente care ar putea fi obținute, la fel de bine, chiar aici, în orașul nostru, Câmpulung Muscel!

✍️ Vă rugăm așadar, să vă rupeți 2-3 minute din timpul vostru și să semnați petiția online.

Pentru Câmpulung ar fi o recunoaștere a importanței sale, dar și un mod de creștere a veniturilor locale, prin prezența tuturor celor care vor apela la aceste birouri.

PNL Câmpulung    Contactați autorul petiției

Prin semnarea petiției, accept faptul că PNL Câmpulung va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face numărul dvs. de telefon public pe internet.

Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri: