INFIINTAREA " SPITAL PEDIATRIE CONSTANTA"

CONSTANTA  este unul din primele cinci judete ale Romaniei din punct de vedere al populatiei avand la data de 31 decembrie 2017 o populatie de peste 750. 000 locuitori din care cca 18%  are o varsta cuprinsa intre 0-18 ani !                                                  CONSTANTA este centru universitar cu Facultate de Medicina dar nu are un spital de pediatrie !!!                                                                                                                In cadrul Spitalului Clinic Judetean Constanta  sunt doar 75 paturi destinate copiilor cu varsta intre 0-16 ani

CONSTANTA ARE NEVOIE DE UN SPITAL DESTINAT COPIILOR!!!!!

CONSTANTA MERITA ACEST SPITAL!!!!

CRISTIAN ZAHARIUC    Contactați autorul petiției

Completați formularul de mai jos pentru a semna această petiție creată de către CRISTIAN ZAHARIUC. Autorul petiției va vedea toate informațiile pe care le furnizați în acest formular.