PETIȚIE! Înființarea Camerelor Agricole ale Fermierilor, o urgență pentru România!

Înființarea Camerelor Agricole ale Fermierilor este o urgență pentru România având în vedere faptul că ele trebuie să fie funcționale în momentul aprobării următorului Plan Național Strategic 2021-2027, de către Bruxelles, fiind una dintre condiții!

România NU are încă legislație în ceea ce privește aceste structuri! Proiectul de modificare a legii 283/2010 aflată în prezent în dezbatere la Comisia de Agricultură din Camera Deputaților! Autoritățile spun că mai este timp, în acest context, cel mai probabil vor schimba denumirea Direcțiilor Agricole Județene în Camere Agricole! 
În acest context, implementarea următorului Plan Național Strategic va fi un alt „succes” purtat de România în perioada 2021-2027, fermierii rămânând la fel de reprezentați ca și până acum!

Alianța Națională a Agricultorilor - ANA trage un semnal de alarmă atât fermierilor cât și autorităților asupra acestei strategii păguboase care nu va face altceva decât să continue lungul șir al greșelilor pe care România le-a făcut din perioada de preaderare și până acum!

Polish_20200629_1236441602.jpg


MARINELA STRÎMBULESCU, președinte ANA Gorj    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe MARINELA STRÎMBULESCU, președinte ANA Gorj să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook