Închisoare pentru moartea lui Jack

Aseară cainele nostru ,Jack ,nu s-a mai întors acasa după ce sărise gardul in grădina.In aceasta dimineața bunicii mei au auzit gălăgie din zona aceea și când au ajuns acolo l-au văzut pe Ilie(așa se numește individul) cum dădea cu câinele nostru de pământ fiind însoțit de pitbull.Pana la urma le-a dat câinele,dar i-a și amenințat și înjurat și le-a zis ca a procedat așa ca le mâncase niște găini.In câteva ore bietul Jack a murit,in chinuri, din cauza rănilor provocate de la bătaia primită de la criminal și de la mușcăturile câinelui sau.Mentionez ca specimenul asta nu e la prima abatere.
Haideti sa avem mai multă grija de animale,chiar și de cele care nu ne aparțin.Criminalii sa plătească cu ani grei nu cu câteva luni sau un an de închisoare sau cu amenda!


Alecsandru Alexandra/Dinu Elena    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Alecsandru Alexandra/Dinu Elena să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook