Închiderea iadului pentru animale "Moara de Vant" Sălicea

De fiecare data când am vizitat acest loc, am observat nereguli în ceea ce privește condițiile în care sunt ținute animalele (fara apa la temperaturi ridicate, iepuri ținuți împreună cu papagalii si asa mai departe)  dar de data asta s-a întrecut masura ! Porcușor de Guineea, mort de câteva ore, lăsat între cei vii, care nu aveau apa absolut deloc, pe o temperatura în spațiul respectiv de peste 30 de grade! Am solicitat telefonic un angajat sa vina sa regleze situația, după 20 de minute nu a venit nimeni! Am coborât noi la întrare cu animalul mort. Am fost huiduite, injurate, agresate fizic și verbal de către proprietar. Pentru ce ? Pentru faptul ca nu am rămas indiferente! Va cerem acum ajutorul pentru încercarea de a închide definitiv acest iad pentru animale, numit "Moara de Vant" !

20210926_1509021.jpg


Nicoleta Popa, Ada Mureșan    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Nicoleta Popa, Ada Mureșan să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...