Închiderea și interzicerea emisiunii Puterea dragostei

Bună ziua tuturor, dorim sa semnam aceasta petiție și sa o trimitem către CNA sa ia o atitudine fata de postul TV kanal D, emisiunea Puterea Dragostei-solicitam închiderea și interzicerea de urgență a acestei emisiuni, care denegreaza concurenții prin a pune pe prim plan trecutul lor care nu este de loc unul faimos..... iar publicului nu ii transmite decât ura, tineretul nu are ce sa învețe din aceasta emisiune deoarece se pune pe prim plan înjurăturile și bătăile. Va rugam sa luați atitudine în ceea ce privește aceasta emisiune deoarece noi poporul nu suntem obligați pe banii noștri sa vizionam astfel de emisiuni din care nu rezulta nimic educational

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Lika să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...