Închiderea canalului de Youtube al falsului psiholog Laurențiu Marga!

Acest bărbat, care spune că ar fi psiholog, cere 300 de lei oamenilor care au nevoie de ajutor de specialitate, pentru un diagnostic și ia în derâdere psihologii, psihoterapeuți și psihiatri care au făcut o școală, au învățat, au studii în domeniile respective, pentru ai ajuta pe cei care au nevoie de ajutor de specialitate. Ce motiv mai bun și mai clar aveți nevoie, ca să nu semnați această petiție pentru închiderea canalului de Youtube al falsului psiholog Laurențiu Marga? Dacă aveți un motiv, împărtășiți-l!

Prin semnătura mea, autorizez Andreea Roman să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.