Impreuna pentru Ferma Dacilor

Noi, semnatarii acestei petiții, ne exprimăm profundul sprijin și solidaritate față de Ferma Dacilor și fondatorul său, Cornel Dinicu, în contextul arestării sale recente în legătură cu incidentul tragic al incendiului din cadrul fermei.

Ferma Dacilor a reprezentat un simbol al agroturismului în România, fiind o destinație emblematică care a adus contribuții semnificative la promovarea tradițiilor locale și a modului de viață rural. Acest proiect a oferit o experiență autentică și educativă pentru turiști, susțînând economia locală și păstrând vii valorile culturale ale regiunii.

Arestarea lui Cornel Dinicu în legătură cu incendiul care a afectat ferma nu reflectă doar o nedreptate individuală, ci și o amenințare la adresa întregii comunități care a beneficiat de pe urma proiectului său de agroturism. Este crucial să subliniem că Ferma Dacilor nu a fost doar o afacere de succes, ci a fost un centru de inovație și promovare a patrimoniului cultural românesc.

În acest sens, solicităm autorităților competente să conducă o investigație obiectivă și completă cu privire la circumstanțele incendiului, asigurându-se că drepturile legale ale lui Cornel Dinicu și ale echipei sale sunt respectate în întregime. Ne exprimăm ferm convingerea că o astfel de anchetă corectă și imparțială este esențială pentru a elucida adevărul și pentru a restabili reputația și integritatea Fermei Dacilor.

Încheiem această petiție cu speranța că voința noastră colectivă vă fi auzită și că se vă face dreptate în cazul lui Cornel Dinicu și al Fermei Dacilor, pentru a proteja nu doar un proiect de succes, ci și valorile culturale și economice pe care le reprezintă.


George Popescu    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez George Popescu să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...