IMPREUNA pentru CSM FOCSANI 2007 !!!

Daca doriti sa va bucurati in continuare de echipa de handbal CSM Focsani 2007, va rog sa o sustineti prin semnatura dumneavoastra ! 

Dupa un sezon exceptional incheiat cu o clasare pe locul 5 si o calificare istorica intr-o cupa europeana, acum este in pragul destramarii, deoarece o mare parte din contractele jucatorilor au expirat si nu pot fi prelungite fiindca bugetul aprobat de Consiliul Local este blocat !

Doar impreuna putem continua, iar visul european poate deveni realitate. Acesta este momentul sa luptam si noi si sa demonstram sustinerea si recunostinta fata de aceasta echipa minunata !

                    IMPREUNA PENTRU CSM FOCSANI 2007 !!! 

                       IMPREUNA PENTRU PERFORMANTA !!!

                             IMPREUNA PENTRU EUROPA !!!

PS: Dupa semnare, va rugam sa nu omiteti sa intrati pe mail sa confirmati semnatura, altfel aceasta nu este contorizata !


Catalina Tatulescu    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Catalina Tatulescu să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...