Împreună salvăm Semmeringul bănățean

Una dintre cele mai vechi rute de cale ferată, Oravița - Anina, denumită și Semmeringul bănățean, este în pericol de a se închide. CFR Călători insistă de mai mulți ani că aceasta ar fi neprofitabilă prin prisma vânzărilor de bilete, asta deși mii de turiști din țară și străinătate aleg în fiecare an să se bucure de frumusețile unice ale traseului. Ultima decizie este aceea de a suspenda toate călătoriile din timpul săptămânii și a le păstra doar pe cele din weekend. Noi nu credem că aceasta este o strategie economică, ci mai degrabă un pas pentru a închide această rută definitiv. Semnează și tu petiția împotriva acestor decizii luate fără a cunoaște adevăratul potențial turistic al zonei Oravița - Anina! Vă mulțumesc!

John Gavrilescu    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe John Gavrilescu să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.