Împreună putem salva gimnastica in Sfântu Gheorghe

Către,

Consiliul Local al Municipiului Sfântu Gheorghe

Referitor la starea fizică a sălii de gimnastică din cadrul Liceului Teoretic "Mikes Kelemen" din Sfântu Gheorghe, unde se desfășoară antrenamentele de gimnastică artistică al Clubului Sportiv Municipal, vă aducem la cunoștință următarele:

- Acoperișul clădirii se află într-o stare avansată de degradare, existând crăpături majore pe unde se infiltrează apa pluvială;

- Pereții prezintă de asemenea crapături mari și deteriorări semnificative ale tencuielii exterioare;

- Aceeași stare de deteriorare se regăsește și în compartimentările interioare (vestiare, toalete), nu doar la pereții de rezistență și acoperiș.

Având în vedere cele prezentate, ne exprimăm profunda îngrijorare privind posibilitatea producerii unor accidente datorate stării precare a clădirii.

Cunoscând preocuparea dumneavoastră și interesul deosebit pentru activitățile sportive și a calității vieții copiilor, vă rugăm respectuos să binevoiți a analiza situația prezentată și a ne spijinii pentru identificarea unei noi locații sau repararea clădirii actuale, astfel încât grupele de copii să își poată desfășura activitatea sportivă în continuare.

Semnează comitetul de părinți și susținători ai secției de gimnastică artistică din cadrul Clubului Sportiv Municipal.

20190529_130750-1.jpg

20190529_130741.jpg

20190529_130441.jpg

20190529_130452.jpg

20190529_130533.jpg

20190529_130712.jpg

20190529_130836.jpg

20190529_130643.jpg

20190529_130824.jpg

20190529_130933.jpg

Prin semnare, autorizez pe Botoș Liviu să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.