Împreună pentru animale!

Inadmisibil ca niște "oameni" să maltrateze, să batjocorească, să aplice rele tratamente atat propriilor animale de companie, cât și celor neajutorate. Este strigător la cer, ca niște ființe lipsite de apărare să fie distracția altora, să fie rănite intenționat, chinuite, legate, abandonate și persoanele respective să scape nepedepsite. Există numeroase cazuri grave ZILNICE, în care animalele se luptă pentru viața lor, din cauza unor așa ziși "oameni", numărul este în creștere și nimeni nu face nimic! 
Animalele, de asemenea au drepturi sau cel puțin ar trebui. Consider că legile/ contravențiile nu sunt destul de aspre încât să sperie/ oprească aceste persoane inumane!
Cât o să mai trecem cu vederea!? Cât o să mai lăsăm bietele animale să sufere și să accepte relele tratamente provenite din partea oamenilor?
Vrem să fie luate măsuri mai aspre, legi și sancțiuni care să nu le mai permită oamenilor să trateze în acest fel animalele, câini și pisici, în special!

Imagine cu puternic impact emotional!IMG-20230816-WA0019.jpg

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Denisa să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...