Împotriva vaccinării forțate și încălcării libertății umane

Stimați guvernanți,

ne confruntăm azi cu o gravă problemă, care tinde să dezbine  societatea.

Restrângerea unor libertăți - a dreptului la muncă, a accesului în diferite locuri publice, și condiționarea lor de prezența certificatului de vaccinare, impunerea purtării măștilor, în condițiile în care aceste măsuri nu-și demonstrează eficiența și nu se bazează pe studii științifice,  ne trezesc îngrijorarea. Specialiștii din țara noastră –  recunoscuți la nivel internațional în drept, medicină și alte domenii, – cât și cei din alte state, atenționează că prin impunerea vaccinării forțate sunt încălcate grav drepturile  omului - la sănătate, la libera alegere a tratamentului, la muncă, la educație și altele!

Conform Constituției statului nostru, Declarației Universale a Drepturilor Omului și unei serii de alte acte normative - dreptul la sănătate, muncă, educație, viață, libertate sunt garantate! Astfel cetățenii, nu pot fi impuși să se vaccineze, sau să folosească oricare alte tratamente - dreptul la muncă, educație, sau altele nu pot fi condiționate de aceste acte medicale! Ei sunt datori să se protejeze și să nu-i supună riscului pe cei din jur, iar la locul de muncă statul trebuie să le creeze gratuit condiții de securitate. Oamenii sunt îndreptățiți să refuze un tratament, orice intervenție, mai ales atunci când nu au încredere în aceasta, lipsește o informație veridică, o garanție din partea celor ce-l oferă, ba chiar îl impun!

Aflând de pe site-uri oficiale internaționale despre zeci de mii de decese atestate în diferite țări, înregistrate după vaccinare (VAERS), pentru care nimeni nu dorește să-și asume responsabilitatea, despre multe alte cazuri care nu sunt înregistrate, dar sunt mediatizate, orice cetățean are un temei serios și chiar este obligat de a refuza această procedură medicală! Aflăm recent că până în prezent europarlamentarilor nu li s-a permis accesul la  contractele firmelor producătoare de vaccinuri cu Uniunea Europeană – deși un grup dintre ei, printre care românul Cristian Terheș cer insistent acest lucru!

Conform unui raport recent al Institutului Paul Ehrlich din Germania, la începutul lui aprilie curent, (după 3 luni de vaccinare ) 407 decese au fost înregistrate numai în urma vaccinării Corona, (actualmente cifrele sunt mult mai mari!). Pentru comparație - în baza de date a aceluiași institut sunt înregistrate 206 decese la adulți în perioada  ultimilor 20 de ani ( 1.1.2000-31.12.2020) -  pentru TOATE vaccinările - de la tetanos la difterie și până la vaccinarea antigripală. Aceeași statistică și în SUA: după 3 luni de vaccinare, CDC, instituția medicală supremă  din această țară, a raportat 2500 de decese legate temporal de corona, ceea ce este egal cu numărul TUTUROR  deceselor în urma vaccinării pentru ultimii 11 ani.  Totuși instituțiile guvernamentale neagă legătura acestor decese cu vaccinul corona. Deoarece dacă această legătura ar fi recunoscută, peroanele responsabile ar urma să apară în fața justiției!

Există cazuri de efecte adverse severe, decese înregistrate în urma vaccinării și  la noi, în R. Moldova. Sunt și multe cazuri despre care auzim în jurul nostru, în mass-media, dar care nu au fost recunoscute sau înregistrate oficial... Unul din principiile medicinei moderne este atitudinea personalizată. Îndreptățește aceasta campania actuală de vaccinare în masă, în troleibuze? Poate fi efectuată o asemenea intervenție în corpul uman fără investigații prealabile, analize?!.. Precum ne convingem din statistica oficială, țările cu un procent mare de vaccinare nu au reușit să stopeze infectarea, ba chiar numărul infectărilor a crescut vertiginos... S-a constatat că cei vaccinați transmit infecția, se îmbolnăvesc, ba chiar există decese în rândul acestora... Deci raportul de risc-beneficiu trebuie analizat foarte minuțios de fiecare, fără constrângeri și condiționări! Codul de la Nurenberg, adoptat în urma Procesului asupra regimului nazist a stipulat că sunt interzise experimentele medicale asupra oamenilor, iar aceste seruri, au fost autorizate până la încheierea etapei experimentale, constituind practic, un experiment.

În virtutea unor fapte menționate mai sus, Curtea Constituțională din Cluj, România, a anulat recent decizia de a condiționa prin prezentarea certificatului verde a accesului în diferite instituții, ca fiind neconstituțională, există o decizie a Curții Europene în acest sens. Iar state precum Franța, Spania, Danemarca ș.a., în general au anulat certificatul verde. S-au publicat mai multe scrisori, adresări semnate de zeci și sute de medici, juriști, alți specialiști din diferite țări, care atenționează asupra încălcării drepturilor omului și a efectelor negative a vaccinării, una dintre ele semnată de 12000 de medici (detalii mai jos).

Sunt publicate studii care demonstrează că imunitatea naturală este superioară imunității obținute prin vaccinare, or acest lucru este un adevăr științific cunoscut, care se demonstrează acum și pe cale experimentală – în țările unde rata de vaccinare a fost mare, nu a fost stopată infecția, ci ea a dat naștere unor variante noi, mai periculoase. În statul nostru, în cele vecine, unde vaccinarea merge mai lent, numărul cazurilor se micșorează. Alături de mulți alți cetățeni ne punem mai multe întrebări, răspunsurile la care am dori să le primim de la conducerea actuală, care a venit la putere promițând realizarea valorilor democrației, transparenței – pentru care au fost aleși de majoritatea societății:

1.  În primul rând, poate oare Ministerul Sănătății al R. Moldova, Guvernul, care promovează vaccinarea ca metodă de prevenire a îmbolnăvirii de Covid-19, aduce dovada existenței virusului SARS-COV-2, după toate regulile teoriei științifice a lui Cohen? A  fost el vreodată izolat în vreun laborator, cercetat? E știut că nu există asemenea dovezi. Atunci cât de veridice și eficiente sunt testele folosite (recunoscute drept având o mare marjă de eroare de către CDC-ul american și declarate drept ineficiente pentru testări de către însuși inventatorul lor), ce fel de vaccinuri sunt promovate?

2.  Ce garanții oferă statul nostru, alături de companiile farmaceutice,  celor care sunt împinși să se vaccineze cu forța, fiind condiționat de aceasta accesul la muncă, alte drepturi? Care au fost condițiile negocierii? E știut că au fost înregistrate oficial de către firmele respective efecte colaterale boli grave, precum miocardită, sau sterilitatea, spre exemplu. Cine le va răspunde celor care vor cere compensații, vor trage la răspundere instituțiile vinovate la curți internaționale?

3.  Cine se ocupă la nivel național, (dar și la nivel internațional) de studierea efectelor postvaccinale? Au fost consultate instituții, savanți din RM, specialiști în domeniu, specialiști în virusologie, imunologie, etc., au fost discutate problemele actualei pandemii la asemenea nivel științific? E știut că nu. De ce? Se știe în schimb că mulți medici, zeci și sute, specialiști din diferite state, (Ryan Cole, medic legist, fost președinte al Academiei Americane a Medicilor de Familie, doar un exemplu), au constatat în baza propriilor cazuri clinice diferite maladii, creșterea numărului deceselor de cancer în ultima jumătate de an, asociind aceasta vaccinării la scară largă.

4.  Vaccinarea, e știut, se efectuează în perioada ferestrelor, nu în perioada amplificării virulenței virusului, deoarece aceasta slăbește imunitatea. De ce, în pofida unor reguli elementare, vaccinarea are loc în perioada virozelor?

5.  În situația când există medicamente necostisitoare, eficiente în combaterea virusului, dar care au fost neglijate mult timp, cum ar fi ivermectina, sau hidroxiclorochina, de ce acestea nu sunt folosite?

6.  Care este doza recomandată de oxigen, folosit la intubarea pacienților tratați de covid, care este limita permisă, după care oxigenul devine periculos și chiar mortal? Ce doză și ce tratamente sunt folosite în spitalele din R. Moldova, care este protocolul stabilit de OMS?

7. Și în final, dacă știm că copiii nu sunt afectați de acest virus, de ce se promovează vaccinarea lor la nivel mondial, iar recent s-a anunțat că și în R. Moldova începe vaccinarea copiilor de peste 12 ani cu acest ser netestat, care cauzează atâtea efecte grave?!  Steve Kirsch, director executiv al organizației COVID-19 Early Treatment Fund, menționa în cadrul unei audieri FDA, că 1 din 317 băieți cu vârste de 16-17 ani face miocardită din cauza vaccinurilor anti-COVID! Asta în situația când nici un copil sănătos nu a murit de covid ! Iar la maturi, conform studiilor aceluiași specialist, riscul de a avea de suferit în urma vaccinării este mai mare decât în urma covid ! (https://dailyexpose.uk/2021/09/18/fda-experts-reveal-the-covid-19-vaccines-are-killing-2-people-for-every-1-life-saved/)

Conform definiției științifice, pandemia este o epidemie care se extinde pe teritoriile mai multor țări și provoacă un număr mare de victime. De câțiva ani, OMS a exclus din această definiție referirea la virulență și mortalitate - deci orice guturai răspândit pe teritorii întinse poate fi considerat pandemie? Experți internaționali in domeniu au constatat în baza a peste 60 de studii serioase, (publicate inclusiv în buletinul OMS), că rata mortalității în lume în urma covid-19 este de 0,02, ceea ce e mai puțin decât rata mortalității prin gripa sezonieră...

Ținând cont de acestea, vă îndemnăm să nu promovați impunerea vaccinării forțate/condiționate în rândul cetățenilor, așa cum s-a întâmplat cu profesorii, medicii, etc., cu atât mai mult vaccinarea copiilor, până la crearea unor comisii internaționale formate din cadre medicale competente.

Or, specialiști de nivel internațional cum ar fi laureatul Premiului Nobel în domeniul virusologiei, Luc Montanier, virsuologul indian Sucharit Bhakti, medicii Paul Alexander, Ira Bernstein, Robert W. Malone, P. Vorobiov și mulți alții, atenționează că acestea, utilizate fără discernământ, provoacă boli inutile și decese! De ce nu se ia în calcul folosirea medicamentelor ieftine și eficiente, cum ar fi ivermectina, hidroxiclorochina, recomandate de numeroși medici cu autoritate la nivel mondial?

Astfel, în cadrul Sammitului Global Covid, de la Roma (septembrie 2021) a fost adoptată o Declarație, semnată de mai bine de 12 mii de medici din întreaga lume, care semnalează: „ există la moment un atac fără precedent asupra capacității medicilor de a avea grijă de pacienți și că factorii de decizie politică publică au ales să forțeze o strategie de tratament „unică pentru toți”, din care rezultă boli inutile și decese, mai degrabă decât să susțină conceptele fundamentale ale abordării individualizate și personalizate a îngrijirii pacienților!”( https://doctorsandscientistsdeclaration.org/).

Tot în continuarea ideii reproducem apelul microbiologului Sucharit Bhakti, profesor la Universitatea Gutengberg Mainz, către cancelarul austriac Sebastian Kurz: “Dacă nu schimbați direcția, se va scrie în cărțile de istorie că sunteți un criminal. Aceasta va fi cea mai mare crimă din istoria omenirii. Dar ați putea deveni unul dintre cei mai mari eroi, dle Kurz!”.  Tot acest savant scrie: „Această vaccinare ar trebui adusă în fața unui tribunal. Ea nu a fost cercetată corespunzător. Limfocitele atacă celulele afectate de vaccinare.  Dacă sunteți bolnav în prealabil, acesta poate fi punctul final. Dacă apare un alt coronavirus, aveți limfocitele preactivate. Atunci când acestea invadează plămânii, se numește amplificare a unui proces de boală, legat de imunitate...Este un fenomen cunoscut. Se aude de la căminele de bătrâni că oamenii au murit de covid, după ce au fost vaccinați. Coincidență? Acesta este un experiment lipsit de etică, care ar trebui să ajungă în fața unui tribunal!”. 

Vă îndemnăm să nu neglijați aceste cuvinte ale unui savant cu renume mondial! În final, vă chemăm să vă onorați obligațiile de promovare a unei societăți veritabil democratice, urmărind dezvoltare economică, socială a țării noastre, care de 30 de ani încearcă să iasă din criza provocată de regimul comunist totalitar... Sperăm să vă reușească și să rămâneți în istorie ca un guvern care a promovat reforme eficiente și nu unul care a impus metode totalitare, demne de a fi cercetate în fața unor curți de justiție!

Poporul nostru a supraviețuit fostului regim totalitar grație credinței sale, care se află la temelia întregului patrimoniu cultural național, (cât și a celui european), mărturisită de domnitorii noștri, scriitori, martirii neamului. Nu atingeți credința acestui neam, impunând restricții acolo, unde oamenii vin să se roage pentru sănătate, cerând mila și îndurare de la Dumnezeu, pentru familia și neamul lor! Istoria ne demonstrează că toți cei care au contribuit la minciună, în detrimentul credinței, demnității și libertății, au avut parte de Dreptatea Lui Dumnezeu, care pedepsește pe cei care-l urăsc și pe urmașii lor până în al treilea și al patrulea neam! ((Ieşire 20:5)). Vă îndemnăm să vă amintiți de Dragostea, Lui, care este mult mai mare și să dați dovadă de hotărâre, curaj și devotament propriului popor și principiilor unei veritabile Democrații, pentru promovarea căreia, ați fost aleși.


Asociația Părinți și Pedagogi    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Asociația Părinți și Pedagogi să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAUPublicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...