Impotriva firmei Grup Atyc din Targoviste

Petitie pentru verificarea firmei Grup Atyc din Targoviste si retragerea licentelor de transport

De foarte multi ani de zile, firma de transport persoane Grup Atyc din Targoviste isi bate joc de calatori. Legaturile ei politice par sa fie foarte mari si foarte sus, asa ca, pana acum, toate plangerile formulate impotriva ei au ramas fara rezultat.

Iata cateva dintre cele mai mari nereguli:

-          Starea tehnică a maşinilor este deplorabila;

-          Masinile sunt tot timpul „reparate” si „carpite” de către soferi;

-          Ferestrele sunt blocate intentionat, ca sa nu poata fi deschise de catre calatori, in ciuda celor 50 de grade aratate de termometru vara in autobuze;

-          Nu exista aer conditionat;

-          Nu este respectat programul anuntat; uneori curse intregi dispar brusc, mai ales ultima cursa de seara;

-          Soferii pornesc in cursa la ce ora doresc, amana ora plecarii sau o devanseaza dupa bunul plac; uneori cursele nu mai sunt efectuate deloc;

-          In ciuda caldurii infernale care se acumuleaza vara in masini, sunt luati calatori in picioare, depasind cu mult numarul de locuri disponibile;

-          Soferii nu respecta statiile din graficul de circulatie; soferii opresc la orice poarta doresc;       

-          Asa-zise autogari nu dispun de birou de informati, grup sanitar sau sala de asteptare;

-         Daca sunt intrebati orice (de exemplu, care este programul cursei respectiva), unii soferi devin agresivi, îi înjura si ameninta pe calatori.

Foarte grav este ca pe foarte multe rute acoperite de aceasta firma de transport persoane nu exista alternativa pentru calatori, iar pentru ca nu exista alte firme cu licenta pe rutele respective, calatorii sunt obligati sa accepte asemenea conditii improprii, care le pun efectiv viata in pericol. Deci, nu este vorba doar de o problema de confort si de a calatori in conditii civilizate de secol 21, este vorba si de siguranta pasagerilor!

Neregulile sunt vizibile cu ochiul liber si strigatoare la cer! Totusi, politia nu verifica si nu intervine, iar Consiliul Judetean Dambovita nu ridica licentele, poate pentru ca oamenii de acolo sunt corupti? Poate pentru ca nu au calatorit in viata lor cu autobuzul, fiindca au masina de serviciu platita din bani publici? Poate pentru ca nu cunosc adevarata amploare a fenomenului?  Atunci sa le aratam noi care este problema!

Daca sunteti de acord cu cele scrise mai sus, va invit sa semnati aceasta petitie si sa mentionati si ruta pe care calatoriti. Nu va sfiiti sa spuneti propriile nemultumiri!

Va multumesc!

 

 


Elena Dragomir    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Elena Dragomir să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook