Impotriva Codului QR , un simbol anticrestin.

Dragi concetateni.

Avem datoria de crestini sa luam atitudine impotriva unor actiuni/decizii ale celor care ne conduc (Guvernului Romaniei si institutiile statului cu putere de decize) si sa ne exprimam opinia , nemultumirea si impotrivirea fata de introducerea/conditionarea accesului la viata publica si restrictionarea libertatilor cetatenesti care din nefericire au fost legate de detinerea unui cerificat/cod QR.

Certificatul / codul QR  este o grava ofensa impotriva constiintei crestinilor, iar Romania are o populatie de 99,4% crestina.
Cele trei patratele de pe cerificatul QR se numesc "cod de siguranta" si reprezinta numarul 666 (mumarul numelui lui antichrist).
Codul QR este foarte versatil spre deosebire de codul cu lunii , deoarece poate folosii litere si cifre.
Asadar codul QR putea avea acel cod de siguranta in format 111,222,333,AAA,BBB,CCC, ZZZ, s.a.m.d.
Numarul 666 nu este intamplator !!!

Codul QR poate fi declarat NECONSTITUTIONAL, deoarece aduce atingere LIBERTATII CONSTIINTEI (articolul 29 punctul 2 din Constitutia Romaniei).
666 este cel mai profund simbol anticrestin.

Nu avem nevoie de aceasta "lesa electronica"  antichristica.

Asteptam   atitudinea ferma a bisericii , episcopilor, preotilor,  teologilor si a tuturor crestinilor.

Dumnezeu sa miluiasca poporul roman.

Prin semnătura mea, autorizez Ionut Pop să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.