Împotriva abuzurilor societății GROUPAMA ASIGURARI

IMPREUNA PUTEM OPRI ABUZURILE FIRMEI DE ASIGURĂRI GROUPAMA !!!

Excluderea din poliția FĂRĂ UN MOTIV ÎNTEMEIAT !!!

Pe scurt va relatez cele întâmplate de către  mine cu acești “ASIGURATORI” ! 

Inca din primele cuvinte vreau sa va informez ca sunt clientul acestei companii de câțiva ani de zile !

Printre diferite polițe încheiate la aceștia am beneficiat și de aceasta polița de Viața ,Sănătate și Deces . Spun “am beneficiat” deoarece am fost exclus din polița fără nici un fel de motiv și aici vreau sa precizez bănuiala/bănuielile mea/mele care reprezintă realul motiv al excluderii :

Am anunțat telefonic in nenumărate ori ,B1452D22-8FE8-4D31-AB59-3CB10EE561AD.pngprin serviciu ALOGROUPAMA doua lucruri care după părerea mea m-au adus in aceasta ipostaza :

1. M-am plâns de comportamentul nepoliticos al angajatei care mi-a încheiat polițele in aceasta companie ( angajata fiind fosta secretara a directorului zonal compania nu a luat nici un fel de măsura împotriva acesteia)

2.Am anunțat încă de luna trecută ca am suferit o accidentare (căzătura) și doresc sa folosesc polița de viața in vederea realizarii unei operații.

Împreuna vreau sa scoatem la lumina aceasta clauza contractula ABUZIVA de excludere din polița fără motive bine întemeiate !!!

Detaliat tot necazul meu cu aceasta companie o găsiți pe pagina mea de Facebook si tot acolo găsiți alți păgubiți ai acestor asiguratori !!!

IN SPERANTA UNUI SIMT CIVIC BINE DEZVOLTAT ȘI UNEI DORINȚE DE SCHIMBARE IN BINE ȘI STOPARE AL ACESTOR ABUZURI ,

CU STIMA 

VA MULȚUMESC !

 

 


Claudiu Bobescu    Contactați autorul petiției


SAU

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Vă rugăm să verificați inbox (și folderul pentru mesaje nedorite).
Facebook