Imbunatatirea curselor 34B

Târlungeni,

7 octombrie 2021

 

 

Către

Conducerea RATBV S.A.,

 

 

Subsemnata Vitan Leontina, cu domiciliul în cartierul Izvor din localitatea Târlungeni, judeţul Brasov, vă înaintez în numele locuitorilor acestui cartier o solicitare descrisă în cele ce urmează.

În primul rând, vă mulţumim pentru deschiderea de care aţi dat dovadă extinzând transportul public spre cartierul Izvor, prin înfiinţarea liniei 34B.

Dupa mai bine de un an de funcţionare s-au conturat clar ajustări posibile care vor eficientiza si uşura folosirea autobuzelor liniei 34B - atât pe ruta Izvor – Livada Poştei, cât şi în sens invers:

  • Mărirea frecvenţei curselor în intervalul orar 6:30 -18:00 - curse la interval de 30 minute, pentru ca elevii sa nu fie nevoiti sa astepte inca o ora urmatorul autobuz;

  • Oprire in statiile de pe strada Izvorului si a primei curse de dimineata si sa plece cu 10 minute mai devreme;

  • Reducerea timpului de asteptare la capat de linie;

  • Înfiintarea a doua staţii pe strada Hărmanului (dintre care una în zona Valea cu Flori 7);

  • Alocarea autobuzelor electrice pe linia 34B, în spiritul menţinerii unui grad de poluare redus în zonă şi în spiritul dezvoltarii Oraşelor Verzi;

  • Permiterea accesului cu bicicleta în autobuz, pentru a beneficia de parcurile de agreement (Bike Park) înfiinţate în Braşov.

 

Astfel cursele ar fi într-adevăr utile locuitorilor care deja circulă pe aceste rute si ar atrage noi călători, cărora în momentul de faţă nu le este favorabil orarul curselor, fiind astfel nevoiţi să folosească alte alte metode de transport, îngreunând în acest fel traficul înspre şi dinspre Braşov.

În anexă regăsiţi lista persoanelor care vă adresează această cerere.

 

Cu certitudinea că veti răspunde favorabil acestori solicitări, vă stăm la dispoziţie pentru eventuala colectare de date suplimentare, utile evaluarii beneficiilor pe care atât călătorii, cât şi RATBV le va avea în urma acestor modificări.

Multumim,

Leontina Vitan pentru

Locuitorii cartierului Izvor – Târlungeni

 

 

ANEXA

Nr.crt.

Nume

Adresa

Semnatura

1

Vitan Leontina

Salcamilor 174

 

 

 

 


Vitan Leontina    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Vitan Leontina să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU







Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...