Iluminat stradal si asfaltarea strazii Malinului, Brasov.

In calitate de cetateni romani, platitori de taxe si impozite, cerem Primariei Brasov sa aprobe si sa demareze iluminarea stradala si asfaltarea strazii Malinului/Stupini, Brasov.

Sunt deja cativa ani buni de cand suportam gropile, baltile, noroiul si intunericul datorate lipsei de amenajare a strazii.

In mod repetat ramanem fara curent electric din cauza baltilor ce se formeaza in jurul panourilor electrice. Proprietatile din zona sunt sparte de hotii incurajati de lipsa iluminatului stradal. In perioadele ploioase masinile raman blocate in noroi, drumul este impracticabil.

Am scris nenumarate solicitari catre Primaria Brasov dar acestea au ramas fara rasuns, sau mai bine zis, fara rezolvare. 

Asteptam ca Primaria Brasov sa reglementeze aceasta situatie in cel mai scurt timp si sa primim un termen de rezolvare la cererea noastra.

 


Nesson Elena Andreea    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Nesson Elena Andreea să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook