Ies la vot pentru a treia opțiune! Votul alb!

În data de 24 noiembrie a.c. are loc turul II  al alegerilor prezidențiale. Pentru România următorilor 5 ani.

Pentru ca niciuna dintre opțiune de vot nu mă reprezintă și pentru încurajarea exercițiului democratic al participării la vot, va invit sa susțineți demersul meu. O persoana cu dizabilitate (colocvial, handicap) care crede în puterea votului. Și pentru ca la 30 de ani de la primele alegeri libere, în primul tur al scrutinului prezidențial prezenta romanilor la urne a fost extrem de redusa, indiferent de opțiunea politică, va invit sa exersam împreună puterea democrației. VOTUL!

Dincolo de alegerea minoritara a celor ce vor fi prezenți la urne, implicit legitimitatea viitorului președinte,  constituțional indiferent de condiții,  cred ca este timpul sa ne manifestăm. 

Propunerea mea este prezenta la vot și asumarea VOTULUI ALB. Sa avem un raport comparativ, indiferent de cine va deveni noul președinte, a celor ce ne dorim altceva și alt mod reprezentativ de a înfăptui politica. Dincolo de discursuri,  emoție, cu apel către profesionalism, transparenta și caracter.

Nu este o învitalție la boicot, este o invitație exprimarea celei de a treia opțiuni. Liber și democratic, chiar dacă fără finalitate juridică, cu o implicatie enormă din punct de vedere moral. De acum încolo! 


Sorin G. Ionescu    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Sorin G. Ionescu să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...