Ieftinirea abonamentelor pentru elevi- Chivaran

După cum poate stiti,abonamentele la firma de transport persoane Chivaran, s-au scumpit foarte mult înainte de începerea școlii. Propun cu tărie o reducere pentru elevi cu minim 50 de lei (ex: Teisani-Valenii de Munte-->174 RON,noul pret sa fie minim 124). Gândiți-va la cei care nu își permit o asemenea suma pe luna,asa ca haideți să distribuie petiții și sa strângem cat mai multe semnături. Fără rușine, este dreptul elevilor la o reducere pentru abonamente!!!!! Se zice ca elevii români au parte de educație gratuită, dar se pare ca nu e asa,ci costa enorm de mult. Dati mai departe!

Prin semnare, autorizez pe Paul Dafina să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.