Handicap în cancer

Bună ziua , Enciu Laurentia  Lidia este numele meu și sunt pacient oncologic de aproximativ 5 ani (mastectomie la dreptul și sector la stângul) am inițiat aceasta petiție in numele meu și al pacientelor diagnosticare cu cancer la sân.Administrez un grup de 4400 de paciente cu cancer la sân . De când am fost diagnosticata cu aceasta boală am tot întâmpinat tot felul de probleme..prima  a fost lipsa medicamentelor necesare  aceste boli... apoi la handicap....pentru a primi ajutor de handicap.....TREBUIE SA AI METASTAZE ....(asa se acorda acest ajutor)....în cele mai fericite cazuri 395 lei...dacă nu 64 lei....e mult ... puțin dumneavoastră să-mi spuneți. Eu doar va pot confirma că cei 64 de lei sunt bătaie de joc. Știți cât costă o sticla de lapte?  Pentru unele dintre noi este un ajutor substanțial ....  Credeți că lipsa unui sân sau a sânilor...nu este HANDICAP?    Modificarea adusa Ordinului 762/1992/2007 la punctul 16. Cap.6... tumorile mamare maligne se încadrează în primii ani la grad accentuat , următorii  mediu.. Dar comisiile de evaluare fac cum cred ele că ar fi mai bine..... Eu in calitate de femeie și mama ..va pot spune că am și acum nevoie de ajutorul familiei.  Sunt familii monoparentale (soții și-au văzut de drumul lor când au aflat că partenera de viață are un asemenea diagnostic)... Aceste femei se descurca cu greu dintr-o pensie de 1000 de lei... au copii la școală...nu au ce sa le pună la pachet... Cancerul este o boală incurabilă  dar fara un trai decent ne stingem înainte de vreme. Ajutati-ne sa putem duce aceasta boală, avem dreptul la viață..la o viață decentă . De aceea în numele meu și al femeilor cu cancer la sân va rog sa introduceți imediat mastectomia ca și grad de handicap cel puțin cu 5 ani accentuat sau permanent (sânii nu cresc , ganglionii nu tii pune nimeni la loc) Așa ne-ați scuti de toate înjosirile la care suntem supuse,toate jignirile. Va mulțumesc și vă rog să țineți cont de cererea noastră...va rog sa va gândiți cum ar fi daca in aceasta situație s-ar afla unul dintre membrii familiei dumneavoastră.

De aceea va rog ca cele care se regăsesc în aceasta situație sa semneze aceasta Petiție..poate ne facem auzite. Mulțumesc 


Enciu Laurentia    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnarea petiției, accept faptul că Enciu Laurentia va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.


Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:
Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...