Handicap în cancer

Bună ziua , Enciu Laurentia  Lidia este numele meu și sunt pacient oncologic de aproximativ 5 ani (mastectomie la dreptul și sector la stângul).... de când am fost diagnosticata cu aceasta boală am tot întâmpinat tot felul de probleme..prima  a fost lipsa medicamentelor necesare  aceste boli... apoi la handicap....pentru a primi ajutor de handicap.....TREBUIE SA AI METASTAZE ....(asa se acorda acest ajutor.....în cele mai fericite cazuri 375 lei...dacă nu 60 lei....e mult? Pentru unii dintre noi este un ajutor substanțial ....  Credeți că lipsa unui sân sau a sânilor...nu este HANDICAP?  Dacă nu atunci cum se numește? Ministerul Sănătății ne poate ajuta cu un răspuns clar si concret...sa nu mai înduram umilințe....pentru un drept al nostru. 

 De aceea va rog ca cele care se regăsesc în aceasta situație sa semneze aceasta Petiție..poate ne facem auzite. Mulțumesc 


Enciu Laurentia    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Enciu Laurentia să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...