Hai să convingem CNA că lectura trebuie încurajată!

Contextul pieței de carte și al cititului în România

Cele mai recente statistici arată că 93,5% dintre români nu cumpără nici măcar o carte pe an. Piața de carte din România este una dintre cele mai mici din UE, iar cititul este rareori încurajat.  

Beneficiile cititului  

Considerăm că lectura este o activitate esențială, care contribuie la dezvoltarea cognitivă. Printre beneficiile cititului se numără: îmbogățirea vocabularului și a memoriei, dezvoltarea gândirii critice și a imaginației, reducerea stresului, dezvoltarea emoțională și mentală, îmbunătățirea concentrării.  

Soluția noastră

Cerem CNA să introducă pe posturile TV un mesaj de interes public: „Pentru o dezvoltare armonioasă, citiți cel puțin o carte pe lună!”

Credem cu tărie că lectura este esențială pentru o dezvoltare armonioasă și că acest mesaj este la fel de important ca toate celelalte existente deja în spațiul public. De asemenea, considerăm că este important să existe un îndemn constant la citit, iar un mesaj de interes public este cu adevărat necesar.  

Pentru a afla mai multe informații despre demersurile noastre de a promova cititul, intrați pe www.bookvertising.ro.


Editura Nemira    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Editura Nemira să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )