VREM DREPTATE

   Prin această petiție, ne dorim rejucarea meciului din cadrul competiției UEFA EURO 2024, în urma nenumăratelor greșeli de arbitraj al germanului Felix Zwayer, care ulterior au fost trecute cu vederea și de către camera VAR! Jucătorul olandez Denzel Dumfries a avut nu mai puțin de două intrări periculoase care au dus la sânge, în cazul lui Ianis Hagi, căruia i-a fost spart capul și în cazul lui Vasile Mogoș căruia i s-a tăiat respirația în urma unui evident fault, urmând ca acesta sa fie transportat cu targa de pe teren. Pentru aceste două lucruri, Dumfries nu a fost sancționat, însă în momentul în care România avea o șansă bună de a egala, ducând scorul la 1-1, Mihăilă a fost oprit din atac pentru o posibilă fază de joc periculos în cadrul atingerii dintre Alibec și Dumfries, însă din nou VAR-ul nu a intervenit deși se putea vedea clar pe reluări ca nu este!

    Pentru a ne putea face auziți, FRF a declarat că trebuie să fim uniți și trebuie semnată această petiție cu un număr de minim 20.000 de semnături!

                                                             VREM DREPTATE!

 


marianttkfamous11    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnarea petiției, accept faptul că marianttkfamous11 va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.


Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:
Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...