Guvernarea de mediu a PMB și a ANPM

Se estimează că 99% din utilizatorii casnici aruncă uleiul alimentar uzat la chiuvetă. Acest lucru se datorează lipsei unor programe eficiente de colectare (centrele de colectare și reciclare existente pe piață se deplasează pentru o cantitate de minim 30 de litri la consumatorii casnici) cât și lipsei  de implicare a municipalității și a Agenției Naționale pentru Protecția Mediului în campanii de informare și conștientizare a populației asupra efectelor nocive ale uleiului alimentar uzat aruncat la chiuvetă dar și asupra beneficiilor colectării lui (uleiul alimentar uzat poate fi transformat în biodiesel).

Semnează petiția dacă îți dorești să vezi o mai mare implicare a primăriei în susținerea programelor de gestionarea a acestui tip de deșeu, cât și a companiilor direct afectate de acest obicei de a arunca uleiul alimentar uzat la chiuvetă (companii ce se ocupă cu furnizarea serviciilor de apă și canalizare).

S.T.U.P. (Social Trading Urban Place)    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe S.T.U.P. (Social Trading Urban Place) să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.