Gunoiștea de la marginea satului Țipala – catastrofă ecologică!

Cerem Primăriei comunei Țipala soluționarea cât mai urgentă a gunoiștii neautorizate formata la intrarea în sat, unde circa 4500 de locuitori din Țipala, Budăi și Bălțați aruncă deșeurile menajere din gospodării.  

Gunoiștea menționată pune în pericol sănătatea oamenilor prin poluarea pe termen lung a solului, a apelor freatice, a aerului, precum și afectează toată  de floră și faună din jur.  

Solicităm implicarea tuturor instituțiilor de stat responsabile de problema gestionării deșeurilor menajere: Consiliului raional Ialoveni, Inspecției Ecologice Ialoveni, Inspectoratului Ecologic de Stat, Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, pentru a realiza un proiect de amenajare a gunoiștii conform normelor sanitare și a organiza colectarea separată a deșeurilor în comuna Țipala, raionul Ialoveni.

Dan Sandu
Ludmila Cîrman
Grup de tineri cu inițiativă din comuna Țâpala
Veaceslav Aftene, redactor IaloveniOnline  

DJI_0081.JPG

IMG_0944.JPG

IMG_1033.JPG

IMG_11151.JPG

IMG_10001.JPG

IMG_1003.JPG

IMG_0956.JPG

IMG_1012.JPG

IMG_1013.JPG

IMG_1096.JPG

IMG_10882.JPG

DJI_0057.JPG

DJI_0099.JPGIMG_09801.JPG


Dan Sandu, Ludmila Cîrman, Grup de tineri cu inițiativă din comuna Țâpala, Veaceslav Aftene, redactor IaloveniOnline      Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Dan Sandu, Ludmila Cîrman, Grup de tineri cu inițiativă din comuna Țâpala, Veaceslav Aftene, redactor IaloveniOnline   să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...