Groapa de gunoi Vidra - un atentat la sanatate

Groapa de gunoi de la  Vidra emana din ce în ce mai multe gaze care ne otrăvesc aerul .Mirosul tot mai greu îl simțim în fiecare zi și mai nou se simte și noaptea . Nu este posibil ca intr-o tara europeana , la câțiva kilometri de Capitala locuitorii zonelor învecinate sa se confrunte cu o astfel de situatie . Dacă proprietarii gropii nu au primit aviz de funcționare , atunci este vina autorităților ca nu ii sancționează și ca nu închid acest focar. Dacă au reușit sa prelungeasca autorizația de funcționare,  ne întrebăm cum a fost posibil în condițiile în  care emanațiile de gaze sunt atat de puternice incat constituie un atentat la sănătatea populației Rugam Primăria Comunei Vidra și Ministerul Mediului sa ne răspundă . Asociatia Grup de Actiune Locala Berceni si grupul Comuna Berceni numara mii de membrii. Chiar nimanui nu-i pasa de sanatatea noastră si a copiilor noștri?  Trebuie să ne adresam forurilor europene ca sa fim luați în considerare ? Va rog pe toți cei care va simțiți afectați sa semnați aceasta petiție. Va  mulțumesc. 


Cacoveanu Liliana membru al organizatieî Grup de Actiune Locală Berceni și membru al grupului Comu    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Cacoveanu Liliana membru al organizatieî Grup de Actiune Locală Berceni și membru al grupului Comu să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAUPublicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...