Greva fiscala pentru ca locuitorii Bucurestiului si ai altor orase sa beneficieze de impozitele si taxele platite

Antreprenorul Octavian Bădescu, candidat independent la Primăria Capitalei, propune ca, in perioada 15-30 septembrie 2020, bucurestenii sa faca greva fiscala si sa isi achite taxele dupa 1 octombrie. Prin acest demers doreste sa protesteze fata de dependenta Primariei Capitalei de administratia centrala si fata de cheltuirea ineficienta a banului public, pe “directii clientelare” si fara consultarea prealabila a locuitorilor Capitalei. 

In cifre, pentru a surprinde dezastrul in care ne aflam si care m-a determinat sa iau aceasta pozitie, situatia arata ca bugetul efectiv aflat la dispozitia Primariei Capitalei este mai mic de 1 Euro / zi / locuitor, depinzand in proportie de peste 90 % de realocari de la bugetul de stat si din care aproape o treime se duc in acoperirea pierderilor companiilor care se ocupa cu transportul in comun de suprafata si cu distributia energiei termice.

Prin acest demers le vom transmite un mesaj puternic decidentilor ca nu suntem de acord cu prejudicierea bucurestenilor la nivel de venituri avute la dispozitie si cu cheltuirea contributiilor bucurestenilor pe directii clientelare, ci cu indreptarea acestora catre obiective eficiente, cu sens pentru noi toti.


Octavian Badescu    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Octavian Badescu să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook