GRĂDINIȚE DESCHISE PENTRU PĂRINȚI CARE Î-ȘI REIAU ACTIVITATEA

  CEREM AUTORITĂȚILOR să permită GRĂDINIȚELOR, care au capacitatea de a organiza procesul educațional, respectând  sigur normele igienice, să activeze cu maxima responsabilitate cât din partea părinților, cât din partea cadrelor didactice, începând cu data de 18 mai 2020.

1.NU PUTEM lăsa copiii singuri în casă ca să ieșim la muncă!

2.Izolarea pâna la toamnâ nu e o soluție!

3.Copii sunt traumați fară socializare.

4.La grădiniță copii  vor fi monitorizați, se vor plimba la aer liber pe terenuri de joacă special amenajate, vor comunica și se vor juca în siguranță, supravegheați .

5.PUTEM adapta condiții, putem limita numărul de copii, sepărând pe ei în subgrupe,  putem lua măsuri de răspândire, putem oferi o informație zilnică referitor la starea de sănătate a copiilor .

GRĂDINIȚA E MAI SIGURĂ, decât lăsatul copiilor pe la vecini sau nesupravegheați în casa! La grădiniță se respectă regimul corect și copii sunt în mâinile specialiștilor cu pregătire specială. Copii au nevoie de socializare cu semenii, ceea, ce  părinții nu le pot oferi. Și să nu uitam, că de la starea psiho – emoțională depinde imunitatea copilului și sănătatea lui. Căsuta_din_povesti_A4_fon.jpg


GRĂDINIȚA ”CĂSUȚA DIN POVEȘTI”    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe GRĂDINIȚA ”CĂSUȚA DIN POVEȘTI” să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook