„Gorjenii vor Drum Expres”

PETIȚIE PRIVIND CONSTRUCȚIA DRUMULUI EXPRES CRAIOVA-TÂRGU JIU „Gorjul vrea Drum Expres”

Semnatarii acestei petiții solicită Guvernului României să decidă urgentarea procedurilor pentru realizarea Drumului Expres Craiova – Târgu Jiu.

Noi credem că este cea mai importantă investiție pentru dezvoltarea regiunii Sud - Vest Oltenia.
Drumul Expres Craiova –Târgu Jiu reprezintă cea mai mare oportunitate pentru județul Gorj, urmând a contribui decisiv la dezvoltarea unui județ actualmente mono-industrial.
Drumul Expres Craiova – Târgu Jiu înseamnă mai mulți investitori, mai mulți turiști, înseamnă dezvoltare atât pe plan economic, dar și social.
Mai mult decât atât, realizarea Drumului Expres Craiova – Târgu Jiu este justificată atât la nivel local, pentru reintroducerea județului Gorj în circuitul economic regional, dar și la nivel național, pentru conectarea Olteniei cu circuitul economic național.
Distribuie această petiție cât mai multor oameni! Doar un număr foarte mare de semnături poate pune autoritățile pe gânduri.
Prin implicare chiar putem schimba lucrurile. Să-i facem pe guvernanți să înțeleagă prioritățile gorjenilor.
Dacă și dumneavoastră subscrieți inițiativei noastre, semnați petiția pentru construcția Drumului Expres Craiova – Târgu Jiu!

logoaWW-2.jpg


Gorjul vrea Drum Expres    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Gorjul vrea Drum Expres să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook