Galaţi – capitala regiunii

Sunt Mirela PRAISLER, profesor universitar, fost prorector al universităţii „Dunărea de Jos”, Galaţi. Candidez în colegiul numărul opt, deputaţi.
Dragi gălăţeni, în următorul mandat, Parlamentul va stabili regiunile de dezvoltare a României. Eu, Mirela Praisler, deputat, voi cere ca Galaţiul să devină capitala regiunii noastre. Pentru că aşa este CORECT. Eu, Mirela Praisler, deputat, mă voi lupta pentru relansarea economică TEMEINICĂ a oraşului şi a regiunii.
Cum puteţi acţiona? Arătaţi acum Parlamentului şi Europei susţinerea civică a proiectului. Semnaţi ACUM petiţia „Galaţi – capitala regiunii”

Mirela PRAISLER    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Mirela PRAISLER să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.