Fără penali in Consiliul Local la Brașov

Având în vedere că miercuri 28.10.2020 s-a validat componența noului consiliu local al Brașovului, cerem ca fostului primar George Scripcaru să i se retragă sprijinul politic de către PNL din cauza multiplelor dosare penale pe rol, dar în primul rând din cauza faptului că a fost trimis în judecată de curând de DNA Brașov intr-un dosar nou de șantaj și abuz de putere împotriva unui antreprenor local și se află în acest moment sub control judiciar achitând pentru a rămâne în libertate o cauțiune de 75.000 lei.

Astfel cerem să fie retras din funcția de consilier local PNL!

Noi, brașovenii inițiatori ai acestei petiții, suntem de părere că George Scripcaru nu poate jura la investire cu bună credință și cu mâna pe Biblie că va respecta legile țării și Constituția României.

Semnează dacă ești de acord.


Cristian Macedonschi    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Cristian Macedonschi să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...