Fără concerte din bani publici

Te-ai săturat de chermezele muzicale organizate de primării? Să-ți aducă primarul „pe gratis” artiștii preferați în parcul și izlazul apropiat? Să dansezi pe hiturile iubite în detrimentul unor investiții care ți-ar putea face viața mai ușoară? 

Probabil că răspunsul e „nu”, din moment ce nu ți-ai pus problema asta până acum și ai fost nelipsit de la adunările câmpenești la care ai fost momit cu fasole, mici, bere și numele idolului muzical. 

 Primarii nu vor înceta să facă astfel de pomeni, indiferent de culoarea politică. Indiferent.

Dar oare artiștii preferați? Ei ce cred și simt despre faptul că-s fleici muzicale pe grătarul electoral? Cum se simt cântăreții care cântă în fum de grătar despre cum își doresc o țară „ca afară”, ori despre cât de grozav e poporul - pe ritm de populară?

Chit că-s rockeri, raperi, artiști de muzică populară sau comercială, toți sunt niște lăutari electorali și se bucură la banii știrbilor din public. Pe mulți dintre artiști îi știi. Îi auzi la radio, îi vezi la TV, apar în reviste. Nu-s morți de foame, doar calici.

Ce spui? Le transmiți artiștilor preferați, printr-o simplă semnătură, să se întoarcă la bază? Să-și câștige pâinea din concerte pe bilete. Să-i susțină fanii, nu bugetul primăriei. 

Orașul/sectorul tău are nevoie de investiții, nu concerte. 

Știu că-ți vine greu să-ți rănești artistul în portofel... dar o faci pentru binele amândurora. O să vezi.

Cu plăcere.

 

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez George Bonea să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAUPublicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...