FĂRĂ CIRCULAȚIE ÎN ZONA BAZINULUI „DELFINUL” ȘI A SĂLII POLIVALENTE „VICTORIA” DIN ARAD

Către: PRIMĂRIA MUNICIPIULUI ARAD

Platoul din Piața Sporturilor din Arad a fost închis circulației în urmă cu mulți ani și pentru că foarte mulți copii (și arădeni) practică sportul de performanță sau sportul de agrement la cele două baze sportive din zonă – Sala Polivalentă „Victoria” și Bazinul „Delfinul”. În fața Sălii Polivalente au fost montate coșuri de baschet, iar platoul cuprinde un parc și o fântână arteziană, zona fiind frecventată de copiii din zonă și nu numai. Descongestionarea traficului susținută de primarul interimar Călin Bibarț, prin deschiderea circulației prin fața Bazinului „Delfinul” și a Sălii Polivalente „Victoria”, va pune în pericol viețile celor peste 500 de copiii care iubesc sportul. La Bazinului „Delfinul” își desfășoară activitatea elevii claselor cu profil sportiv de la Liceul Național de Informatică Arad, sportivii Clubului Sportiv Municipal Arad, Clubului Sportiv Școlar „Gloria” Arad, Clubului AMEFA Arad și o mulțime de copiii arădeni care se inițiază în înot, iar la Sala Polivalentă „Victoria” își desfășoară activitatea sportivii mai multor cluburi de handbal și baschet.

LĂSAȚI DRUMUL ÎNCHIS – VIAȚA ARE PRIORITATE!

BARTA DARIA IOANA    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe BARTA DARIA IOANA să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.