Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

un operator

#432 zau

2012-12-07 06:11

Dragi tovarasi
Nu inteleg ce aveti cu fosta conducere. Dumnealor s-au sacrificat pentru binele salariatilor si de ce nu al tarii. S-au framantat zi si noapte, si-au cheltuit ultimul banut sa adune cat mai multe bunuri sa arate ca reprezinta o firma prospera. S-au sacrificat sa intretina handbaliste sa nu plece din lot, sa dea averi pentru a aduce in echipa valori ca sa aiba cu ce se mandri. Au pus salariu peste salariu, asa mic cum era sa cumpere pamanturi pe numele parintilor sa nu zica lumea ca au ajuns niste sarantoci sa conduca societatea si parintii lor nu au ce sa le dea mostenire. N-au dormit pana nu au cercetat daca ar mai fi un surub de gajat sa mai ia niste bani pe el. Daca nu mai era inventau instalatii noi, cumparate cu banii romanilor pe care sa le gajeze la randul lor. Au muncit cate 23 de ore pe zi sa puna pe hartie si apoi in practica siruri de off-shor –uri prin care sa vanda produsele ori sa cumpere materii prime prin cat mai multe verigi pentru cat mai multe comisioane. S-au sacrificat si au facut si lifting ca sa arate bine in fata clientilor……
Ce aveti cu sindicatul liber care s-a straduit sa fie cel mai discret posibil, ca sa nu deranjeze nici un muncitor cu informatii stupide cum ar fi: cand si pe unde se plimba, ce salarii si-au pus din cotizatiile noastre, ce se hotaraste la consiliile de administratie, nu au afisat statutul sa nu piarda lumea timpul cu el, nu au afisat persoanele care au beneficiat de ajutoare sau camere in camin ca sa nu le injoseasca, s.a.
Zau , nu stiu ce aveti cu ei

Raspunsuri

Observator nervos

#442 Re: zau

2012-12-09 09:57:09

#432: un operator - zau

Doamne, ma minunez pe zi ce trece cata prostie exista in capul unora - bai, operatorule, nu te mai chinui sa faci afirmatii, ca oricul nu te duce capul mai mult decat functia pe care o ai...Ce stii tu ce-s alea off-shore-uri? Asa cum ii mai recomandam unuia de pe-aici, inainte sa deschideti gura, puneti mana pe-o carte de economie, ca sa vedeti ce sunt off-shore-urile!

Astea nu erau, bai sarac cu duhul ce esti, niste firme pe hartie inventate de fosta conducere, ci sunt niste firme normale care isi ruleaza banii in off-shore-uri ca s aplateasca mai putine impozite in tara lor de origine!!!! La firmele astea nu se da comision, bai fraierica, ce esti, mai bine pune mana si intreaba la financiar sau la valutar si apoi casca gura sa aberezi! Sau ce, scrie pe undeva ca nu ai voie sa incasezi din tara x sau y?????? Ce te doare pe tine ca firma x are un director mai destept decat vei fi tu vreodata si isi deschide o firma intr-un paradis fiscal? Daca Oltchim ar fi putut sa faca sta, n-ar mai fi existat acum datoriile la stat!

Mai lasa invidia ca altii sunt mai destepti si au facut avere - pe tine n-o sa te duca niciodata capul mai mult decat sa fii ce esti acum, indiferent sub ce conducere!