Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Observator nervos

/ #442 Re: zau

2012-12-09 09:57

#432: un operator - zau

Doamne, ma minunez pe zi ce trece cata prostie exista in capul unora - bai, operatorule, nu te mai chinui sa faci afirmatii, ca oricul nu te duce capul mai mult decat functia pe care o ai...Ce stii tu ce-s alea off-shore-uri? Asa cum ii mai recomandam unuia de pe-aici, inainte sa deschideti gura, puneti mana pe-o carte de economie, ca sa vedeti ce sunt off-shore-urile!

Astea nu erau, bai sarac cu duhul ce esti, niste firme pe hartie inventate de fosta conducere, ci sunt niste firme normale care isi ruleaza banii in off-shore-uri ca s aplateasca mai putine impozite in tara lor de origine!!!! La firmele astea nu se da comision, bai fraierica, ce esti, mai bine pune mana si intreaba la financiar sau la valutar si apoi casca gura sa aberezi! Sau ce, scrie pe undeva ca nu ai voie sa incasezi din tara x sau y?????? Ce te doare pe tine ca firma x are un director mai destept decat vei fi tu vreodata si isi deschide o firma intr-un paradis fiscal? Daca Oltchim ar fi putut sa faca sta, n-ar mai fi existat acum datoriile la stat!

Mai lasa invidia ca altii sunt mai destepti si au facut avere - pe tine n-o sa te duca niciodata capul mai mult decat sa fii ce esti acum, indiferent sub ce conducere!