Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

Observator NERVOS

#417 Re: management

2012-12-04 22:06

#413: observator - management

Draga Observatorule, daca esti asa de informat de firmele cumparatoare din trecut, mai actulaizeaza putin; ca sa te ajut, iti spun eu ca si acum se vinde tot prin Comchim, First Logistic, Solexim, Jenstar Limited Cipru, Contilinks, si altii, pe care tu nu ii stii (normal, ca doar ai informatii de mana a 10-a). Si pentru ca ma scoti din sarite la cate de prost esti, te rog sa te documentezi pe internet, daca te duce capul macar atat, ca sa vezi ca Icla si Lareg Italia sunt firme PRODUCATOARE, bai, nu sunt distribuitor, deci nu se plateste nici un comision!!!! Si ca sa stii si tu, pentru cultura generala care se vede ca iti lipseste, nu este interzis ca un cumparator sa aiba sediul intr-un paradis fiscal. Dar ce stii tu de fapt ce e aia? Probabil in capul tau este un paradis la propriu - vanzarile astea s-au facut la preturi cu ~ 10% mai mari decat la restul, bai Observatorule! Sa-l intrebi pe ala de ti-a dat datele astea si preturile comparativ cu celelalte si apoi sa deschizi gura, neghiobule!

Bai, daca toti am vorbi ca tine, fara sa avem macar habar ce inseamna cuvintele pe care le spunem...ar fi vai si-amar de noi! Fa bine si du-te la o facultate, sa mai inveti economie, ca esti VARZA!!!!!

 

P.S. Vezi ca firma Icla nu se mai numeste de mult "Materie Plastichie" - ar trebui sa-i dai in cap informatorului pt. informatii false!!!!

Raspunsuri

observator calm

#427 Re: Re: management

2012-12-06 20:42:36

#417: Observator NERVOS - Re: management

Multumesc! Aveam nevoie de cateva detalii ca sa te identific.