NU VENIRII LADY GAGA LA BUCURESTI!

Quoted post

A.

#423 gasca

2012-08-10 10:07

Probabil ca cei care ii jignesc pe crestini sunt din aceeasi gasca, se si cunosc, practica aceleasi ritualuri si mare curaj au sa improste in altii cu injurii si jigniri. mai cautati-va de treaba pe la templele voastre, ca prea multa atentie ne acordati; nu credeti?! sunteti in afara problemei discutate.

Raspunsuri

Geo

#428 Re: gasca

2012-08-10 11:20:48

#423: A. - gasca

Oh da, te asteptam diseara pe strada apocalipsei nr. 666 (bis), sa ne jucam putin cu niste gaini negre, o capra, mult sange... te bagi? :))

Pai cam acelasi lucru se poate spune si despre voi, cre(s)tinii ortodocsi... temple aveti? aveti. ritualuri se fac? se fac. injurii si jigniri? aveti... de la marii "credinciosi" au inceput discutiile, facand o cantareata satanista, trimisul antihristului, masona etc.

Sa-ti aduc aminte despre cruciade, inchizitie, colonizari fortate, omoruri, razboaie, ruguri in flacari... si multe altele, toate in numele credintei? Cate crime s-au facut in numele lui dumnezeu si cate in numele satanei? Pai numai in vechiul testament cati oameni mor de "mana lui dumnezeu"... Patetic...